domingo, 28 de noviembre de 2010
Azken ibilaldia Andoainetik Usurbilera egin genuen, euripean. 7:35tan trena hartu genuen, eta Andoainen jeitsita Belkoain aldera hasi ginen igotzen. Berehala hasi zuen euria, Usurbileraino lagundu ziguna. Belkoainera igo gabe, Zarateko benta aldera jo genuen, eta bertara iritsi gabe, Andatza aldera jo genuen. Batzu tontorrera igo ziren eta beste batzu beheko bidea hartu zuten, San Esteban aldera. Azken jeitsiera, erreka bihurtu zen pistatik egin genuen.
Usurbilen, erropaz aldatu, eta bazkari eder bat egin genuen Atxega jauregian. Ondo jan, ondo edan eta bueltako trena hartu genuen. Pena errealak ez zuela irabazi...
Bonita excursion la del ultimo domingo: sol y moscas, de tener que utilizar la crema del sol. Quizas un poquito de humedad... Salimos en tren de Donosti, para bajarnos en Andoain (¿estación o apeadero?), y empezamos a subir hacia Belkoain por una pista de hormigón hasta el collado que marca un antena. Entonces aumento la humedad hasta el 100% y decidimos no subir a Belkoain y seguimos hacia el cordal que une Benta Zarate con Andatza. Llegando hacia Andatza, algunos subieron a la cima y otros decidieron bajar hacia Usurbil, pasando por la ermita de San Esteban. En Usurbil, despues de despelotarnos delante de los feligreses, fuimos a comer al Palacio Atxega (una estrella michelin, por lo menos), para volver posteriormente en tren a Donosti, en alegre "biribilketa".
Usurbilen, erropaz aldatu, eta bazkari eder bat egin genuen Atxega jauregian. Ondo jan, ondo edan eta bueltako trena hartu genuen. Pena errealak ez zuela irabazi...
Bonita excursion la del ultimo domingo: sol y moscas, de tener que utilizar la crema del sol. Quizas un poquito de humedad... Salimos en tren de Donosti, para bajarnos en Andoain (¿estación o apeadero?), y empezamos a subir hacia Belkoain por una pista de hormigón hasta el collado que marca un antena. Entonces aumento la humedad hasta el 100% y decidimos no subir a Belkoain y seguimos hacia el cordal que une Benta Zarate con Andatza. Llegando hacia Andatza, algunos subieron a la cima y otros decidieron bajar hacia Usurbil, pasando por la ermita de San Esteban. En Usurbil, despues de despelotarnos delante de los feligreses, fuimos a comer al Palacio Atxega (una estrella michelin, por lo menos), para volver posteriormente en tren a Donosti, en alegre "biribilketa".
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario